Steun ons

Om onze muzikale hobby te kunnen uitoefenen, hebben wij o.a. instrumenten en bladmuziek nodig. Onderhoud van deze instrumenten is noodzakelijk om de continuïteit te kunnen waarborgen. Daarnaast zijn er weinig betaalbare concertlocaties beschikbaar voor amateurverenigingen. Het in stand houden van onze vereniging en het beoefenen en tot uitvoering brengen van onze geliefde hobby en om u een fijne middag of avond te bezorgen, kan niet zonder uw steun!

Er zijn diverse manieren om ons te steunen. Die hebben wij voor u op een rijtje gezet.

Vrienden van

U heeft besloten om onze mooie vereniging financieel te ondersteunen en wilt donateur worden van de Spaarnebazuin. U kiest uit één van de volgende mogelijkheden:

  • U doneert € 50,00: u krijgt 25% op alle toegangskaarten voor onze concerten of
  • U doneert € 100,00: u krijgt voor elk concert een gratis toegangskaartje
  • U doneert € 150,00 euro per jaar of meer: u kiest een muziekstuk uit ons repertoire, dat wij speciaal voor u ten gehore brengen op de eerstvolgende concerten. Ook ontvangt u voor ieder concert 2 vrijkaarten.

Stuur een mailtje met naam, e-mail/adres en het bedrag dat u wilt doneren naar spaarnebazuin1929@gmail.com. Automatisch ontvangt u van ons jaarlijks het verzoek om de donatie over te maken.

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kun je zelf een financiële bijdrage leveren aan onze club, zonder dat het jou een cent extra kost!

Hoe werkt het?
Doe je online aankopen via sponsorklikpagina van de Spaarnebazuin. Voor jou een kleine moeite, voor ons zijn het directe inkomsten. Ga hiervoor direct naar www.sponsorkliks.com. Klik vervolgens op het logo van de winkel. De rest wijst zich vanzelf.

Grote clubactie

Een keer per jaar gaan onze leden actief aan de slag om zoveel mogelijk loten voor de club te verkopen. Dit kan fysiek door vrienden en kennissen persoonlijk te benaderen, of online via www.clubactie.nl, via Whatsapp of sociale media. Van elke € 3,00 die het lot kost, gaat € 2,40 naar de clubkas. 

Vomar Club is Koning sparen

Hoe werkt het?

Doe je boodschappen bij Vomar en reken en scan je Klant-is-Koningkaart. Hiermee kun je de clubkas van jouw club spekken. Vomar keert, over het totaal bestede bedrag aan boodschappen van alle leden die voor de club sparen, elk kwartaal 0,5% uit aan de club.

Wat heb je nodig?

Om te kunnen sparen heb je een geregistreerde Klant-is-Koning kaart nodig. Deze is verkrijgbaar in de Vomarwinkels of in de Vomar-app, zie voor meer informatie www.vomar.nl/kik. Je kunt tijdens het registreren van je kaart of later in je account je KIK-kaart koppelen aan een club met een unieke clubcode die je bij je club kunt opvragen. Onze clubcode is RKHA2023.

Rabo Clubsupport

Ieder jaar in september organiseert de Rabobank de Rabo Clubsupport.
Stemmen kan als je beschikt over een Rabobank rekening. Lid worden om te kunnen stemmen, is gratis.

Rabobank helpt verenigingen met kennis, netwerk en geld om de ambities van die vereniging waar te maken. Klanten van de Rabobank kunnen meedoen met de Rabobank Clubsupport. Door een stem uit te brengen, krijgen verenigingen begin november een bijdrage van de bank.

Vrijwillige of anonieme donatie:

Wilt u zonder poespas onze vriendelijke vereniging een gift doen? Onverwachte, vrijwillige, eenmalige of anonieme donaties zijn altijd welkom. Stuur een mailtje naar spaarnebazuin1929@gmail.com. Wij nemen contact met u op over de verdere afhandeling.

Legaat

U draagt onze vereniging een extra warm hart toe, omdat u, uw partner, uw kind bij de Spaarnebazuin speelt of heeft gespeeld. Dan kunt u overwegen om ons een legaat na te laten. Dit legt u vast in uw testament, via de notaris.

Ons rekeningnummer is: NL36 RABO 0345 9079 06