Speel mee

Ben jij avontuurlijk ingesteld en heb je zin in een nieuwe muzikale uitdaging bij een enthousiast orkest? Ben je al een tijdje gestopt met musiceren en wil je de draad weer oppakken? Dan is dit je kans!

We zijn een laagdrempelig orkest en we verwelkomen je graag. Meerdere keren per jaar organiseren we een open repetitie. Je bent van harte welkom om juist dan aan te schuiven en mee te spelen. Meld je je tijdig aan, dan kunnen we je de muziek van tevoren toesturen.

Wij repeteren iedere donderdagavond van 20:00u tot 22:15u in het gebouw van Scouting Brigitta, Eemstraat 56 in Haarlem. Eens in de maand sluiten we de repetitie af met een hapje en drankje. Daarnaast heeft het orkest jaarlijks studiedagen, voorafgaand aan een groot concert.

Enthousiast geworden en wil je een keer komen luisteren op de donderdagavond of meteen meespelen? Stuur een e-mail naar spaarnebazuin1929@gmail.com. Geef aan welk instrument je bespeelt en op welk niveau. Je kunt geheel vrijblijvend een paar repetities mee komen spelen om de sfeer te proeven. De maandelijkse contributie bedraagt € 20,00, inclusief het kopje koffie of thee in de pauze.

Vacatures

We groeien als orkest, maar nieuwe muzikanten zijn altijd welkom. Op dit moment hebben we plek voor muzikanten met orkestervaring op:

  • Klarinet
  • Trompet
  • Euphonium
  • (Allround) Slagwerk

Speel je een ander instrument, schroom niet om contact met ons op te nemen. Wellicht is er ook voor jou een plek in het orkest.